Dames veterschoenen 2021 – HOT or NOT

Hoe makkelijk dames de veterschoenen vinden hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. Super easy om aan te trekken en geweldig in onderhoud. En ze zijn er in alle soorten en maten. Of je jouw classy look nou wat sportiever wil laten lijken, of juist een laarsje met veters draagt als een geweldige twist voor jouw saaie outfit. Het kan allemaal. Maar hoe zit dat in 2021?

 Sneakers

Wat je verwacht van veterschoenen zijn vaak simpele sneakers en sportschoenen. Alhoewel deze vaak erg onderschat worden. Over de jaren zie je steeds vaker dat dames hun klassieke schoentjes in de kast laten staan wanneer ze van plan zijn om een jurkje te dragen, maar hier vette sneakers onder dragen. Dit was vroeger echt een no-go. Maar tegenwoordig zie je het overal. Ook in 2021 zal deze trend dus nog doorzetten. In het specifiek de spierwitte lage sneakers. Deze kan je overal op combineren en zijn een geweldig opvallend item die je in de kast moet hebben. Door de witte kleur is dat het eerste wat mensen aan jouw outfit zullen opvallen.

 

 Laarsjes

Ook laarsjes met veters is iets wat we heel veel terug zullen zien komend jaar. Draag ze goed gestrikt, of open en rommelig voor een nonchalante maar modieuze look. Ook deze dames veterschoen kan je met elk soort look combineren. Super makkelijk, zo hoef je niet voor elke outfit een ander soort schoen in de kast hebben staan. Maar voor welke kleur zou je moeten gaan? Met een simpel zwart model kom je altijd weg, als je het save wil spelen. Maar ook wit en legergroen zijn kleuren die super hot zijn momenteel. En wil je helemaal opvallen, ga voor een leuk dierenprintje!

 

 Sandalen

Ja sandalen, je hoort het goed. Deze dames veterschoenen zijn komende zomer overal te vinden. Ze zijn super schattig en perfect te combineren met een rok, jurk of korte broek. Ook met een leuke flared broek of momjeans kan je deze goed dragen. Het enige nadeel is dat je hier beter niet op kan gaan lopen als je zwakke enkels hebt, ze geven namelijk Geen stevigheid en vaak zit er ook nog een hak onder. Maar is dat geen probleem voor jou? Dan raad ik je echt aan om hier eens naar te gaan kijken. De sandalen met veters zijn een soort upgrade van onze geliefde badslipper, maar dan super fancy!