Bordspel kopen via het internet?

Wist je dat je tegenwoordig een bordspel kopen kan via het internet? Diverse bedrijven bieden het via internet aan voor een aantrekkelijke lage prijs. Ik vind het zo nu en dag erg leuk om met de kinderen een spel te spelen. Met name in het weekend willen we alle spellen uit de kast halen om te spelen. Echter viel het de laatste keer op dat niet alle spellen meer compleet zijn waardoor ik ben gaan zoeken naar nieuwe spellen. Natuurlijk kan ik bij de eerste de beste bestellen die ik zie…logo

Het viel mij op dat je op de website van The Game Freak veel meer leukere spellen kan verkrijgen als dat ik elders heb gezien. Dit gaf mij dan ook de doorslag om bij hun in het assortiment te kijken in de hoop andere spellen te krijgen die we nog niet hebben.

10401502_832347613443091_4583172766941118372_n-300x200

Online besteld!

Bij het bekijken van deze website viel het mij op dat ik voorheen meer betaald heb als dat ik het bij hun heb gevonden. Aangezien dit de eerste keer is dat ik bij hun heb besteld heb ik er maar een spel gekocht. Nog geen dag later had ik mijn bestelling al in huis! Hoe snel is dat! Je raadt het al wel dat ik nog een bordspel kopen wil bij hun…