Afvoeren van je grofvuil

milieustraat Kaatsheuvel

Iedereen heeft wel eens een bui dat je zin hebt om alles op te ruimen, de plaatsen waar je normaal niet veel komt moeten er nu aan geloven. De zolder en de schuur komen het eerst aan de beurt, zoals vorige keer heb je ook nu weer veel spullen die naar grofvuil kunnen. Bij de milieustraat Kaatsheuvel kun je dit inleveren, maar ook de autobanden die al maanden in je schuur staan en waar je toch niets mee doet. Ook oud ijzer, witgoed en klein chemisch afval kun je inleveren bij de milieustraat.

milieustraat Kaatsheuvel

Lever in de winter je bladeren in

In de herfst heeft iedereen er last van, niet alleen mensen met een tuin maar ook wanneer bladeren op straat liggen. Worden deze nat dan kun je erover uitglijden, de bladeren kun je eenvoudig inleveren bij milieustraat Kaatsheuvel, op deze manier blijft niet alleen je tuin mooi schoon maar voor iedereen de omgeving ook veilig. Om vuil weg te kunnen brengen, heb je wel een milieupas nodig van de gemeente. 

Milieupas is nodig om vuil weg te brengen

Bij de milieustraat Kaatsheuvel heb je een milieupas nodig om je grofvuil weg te kunnen brengen, deze pas is verbonden met je adres en niet je naam. Breng je grofvuil weg dan moet je afrekenen met tikken, elk jaar krijg je in januari zes gratis tikken. Maak je ze niet op dan komen ze het jaar erop te vervallen, maar heb je meer tikken nodig dan kun je deze eenvoudig bijkopen. Als bedrijf mag je er geen vuil storten, de milieustraat is echt bedoeld voor particulieren.